top of page
DSC_3289.jpg

"No mengis menys, menja millor"

Conoce a Raquel

 

Párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y editar. Es fácil. Haz clic en Editar Texto o doble clic aquí para agregar tu contenido y cambiar la fuente. En este espacio puedes contar tu historia y permitir a tus usuarios saber más sobre ti.

Qui som?

 

Som un equip format per farmacèutiques i nutricionistes, liderat per Maria del Mar Mestre Puig, graduada en Farmàcia i en Nutrició Humana i Dietètica. Col·legiada al Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears amb el número 2427 i col·legiada al Col·legi Oficial de Dietistes i Nutricionistes de les Illes Balears amb el número IB00215. 

A la secció de nutrició i dietètica realitzem una tasca nutricional específica i personalizada a partir de l'estudi individual de la composició corporal i de la situació fisiològica i/o patològica de cada pacient, mitjançant la utilització de recursos innovadors i de qualitat.

FARMACIA-MESTREPUIG-LLUMDESPIGA-FOTOGRAFIA-_00018.jpg
DSC_3289_edited_edited.jpg

Serveis Nutrició

Plan de dieta

PERDRE PES

Has intentat perdre pes i no has obtingut els resultats esperats o bé aquests no han perdurat en el temps?

Cada persona té unes necessitats diferents i és per això que totes les dietes que elaborem són personalitzades. Només tenen una cosa en común: totes es realitzen de manera saludable i segura per tal d'obtenir els millors resultats.

Nutricionista

EDUCACIÓ NUTRICIONAL

Apliquem estratègies educatives dissenyades per facilitar l’adopció de conductes alimentàries adequades per a la salut i el benestar. Aquestes estratègies estan enfocades en el desenvolupament d’habilitats del pacient per prendre decisions adients referent a l’alimentació i en la promoció d’un ambient alimentari propici.

La toronja y Vitaminas

DIETES PER A DIFERENTS PATOLOGIES

Mitjançant la dietoteràpia, marquem pautes i elaborem dietes personalitzades per a persones que pateixen algun tipus de malaltia o problema de salut. Per exemple, malalties endocrines/hormonals, cròniques, del tracte digestiu, autoinmunes, etc.

04

Tubos de ensayo

TEST DE SENSIBILITAT ALIMENTARIA

Realitzem un test immunològic en el que s'estudia la histamina basal del pacient i la sensibilitat cel·lular a diferents aliments.

La histaminosi alimentària pot provocar un estancament en la pèrdua de pes i molèsties intestinals, entre d'altres.

04

ciclista

NUTRICIÓ ESPORTIVA

Si ets esportista i vols millorar el teu rendiment, o simplement t'agrada practicar esport, és important que duguis a terme una bona pauta alimentaria. Cada esportista té unes necesitats en l'entrenament i competició. Per això, establim uns objectius juntament amb una planificació nutricional de hidratació i suplementació individualizada

Quin mètode seguim?

1 Estudi de la composició corporal

Realitzem una valoració antropomètica de cada pacient on mesurem la massa grassa, la massa muscular, l'aigua corporal, el greix visceral, la massa òssia i l'edat metabòlica, entre d'altres.

2 Dieta Personalitzada

Les nostres dietes prenen com a punt de partida els aliments que estan dins del consum habitual del pacient. Així, tractem de no produïr canvis dràstics en l'alimentació. La nostra referència és la dieta mediterrània i tenim en compte les recomanacions de la OMS sobre la dieta equilibrada.

3 Establir hàbits saludables

Els tractaments basats en el mètode Nutrifarma permeten obtenir un resultat real, saludable i que perdura en el temps. A través d'una correcta planificació individualitzada, basada en l'estudi físic realitzat prèviament, anem modificant determinats hàbits del pacient. Es realitza un seguiment setmanal en què a més d'avaluar l'evolució del tractament, es forma al pacient en l'aprenentatge dels hàbits adequats.
 

4 Seguiment

Cada setmana s'analitza el resultat de l'anterior i es planifica la següent. A l'acabar el tractament, es fa un manteniment a través d'un seguiment periòdic. Fruit d'aquest seguiment, hi ha una variació setmanal de la dieta, de l'activitat física i una nova compensació entre ambdues.

bottom of page