top of page
logo%252520transparente_edited_edited_ed

ANÀLISI DEL RISC CARDIOVASULAR

DSC_2857.jpg

Disposem de sistemes de determinació immediata que ens permeten realitzar en pocs minuts i amb exactitud la determinació dels valors de diferents indicadors biològics. Aquests, ens donen informació sobre els problemes de salut més freqüents; com per exemple els de tipus cardiovascular, primera causa de mort en el món occidental, i la diabetis. 

Gràcies a la tecnologia més innovadora del mercat i amb només una punció capil·lar, en 6 minuts podem determinar el perfil lipídic complet i l’HbA1c (hemoglobina glicada). 

Demana la teva hora online aquí


Triglicèrids

Perfil Lipídic 

DSC_2859.jpg

Mesura de les concentracions dels diferents tipus de greixos a la sang. Això ens permet obtenir una visió global de l'estat del sistema cardiovascular i inclou:

  • Colesterol Total: Aquest valor analític reflexa el colesterol contingut en totes les lipoproteïnes sanguínies.  

  • LDL (Colesterol Dolent): És el principal transportador de colesterol en sang. S'enganxa a les parets arterials incrementant el risc d'arteriosclerosis.

  • HDL (Colesterol Bo): Nivells alts d'HDL s'associen amb un menor risc d'arteriosclerosis.

  • Triglicèrids: Són la principal forma de greix que tenim a l'organisme i augmenten si hi ha un excés de calories ingerides.

L’HbA1c (Hemoglobina glicada)

DSC_2860.jpg

Ens dóna informació del nivell mig d'hemoglobina glicada en els últims 3 mesos i això ens permet fer un seguiment del pacient diabètic tipus 2 sense complicacions, així com detectar incompliments o errors terapèutics.

bottom of page